Home » Nieuws » Werkzaamheden aan het nieuwe voetbalveld gaan voortvarend

Werkzaamheden aan het nieuwe voetbalveld gaan voortvarend

Vorige maand is er begonnen aan het aanleggen van het splinternieuwe voetbalveld in het hart van het dorp Tinkong, tussen de Primary School en de Junior High School in.  Het gehele veld is met grondverzetmachines geëgaliseerd. Er zijn geulen gegraven langs het veld ten behoeve van een goede waterafvoer.
Het is echt een gigantische klus; zoiets heeft Tinkong nog nooit meegemaakt!

Het veld gaat alles scholen ter dienste staan. Vanuit Live Now Foundation, onze trouwe partner in Tinkong, gaan er toernooien en andere sportevenementen georganiseerd worden. We willen hier veel mogelijk maken voor sportstages en vrijwilligerswerk vanuit Nederland.
In Tinkong wonen zo’n 5000 mensen en de helft daarvan is beneden de 20! En… iedereen sport graag! Voetbal is er populairder dan in Nederland.

De toekomst is aan de sportjeugd in het Ghanese Tinkong. Ontmoet Afrika is erbij!

Bekijk onze uitdagende projecten

Onze visie is dat mensen die met een open blik naar Afrika gaan, echt in contact kunnen komen met de mensen. Daar leer je van, dat geeft inspiratie, en dat leidt tot betrokkenheid. Dat spreekt ons meer aan dan naar het buitenland te gaan met het idee de mensen daar te vertellen hoe het volgens ons moet. Met deze instelling is de kans, dat je vrijwilligerswerk of stage duurzaam is, het grootst.