Home » Opdrachten » Voedsel en Landbouw – voedselvoorziening, catering en restaurant
08
  • Land
  • Omgeving
  • Platteland, Binnenland
  • Themas
  • Marketing en PR, Gezondheidszorg, Productontwikkeling, Management en organisatie, Management en ontwikkeling, Onderzoek, Coaching en training, Techniek en milieu, Productontwikkeling, Land- en tuinbouw (incl. veeteelt), Voedselvoorziening, Voeding, Economie en communicatie
  • Types werk
  • Uitvoerend, In team, Zelfstandig
  • Doelgroepen
  • Professionals, Gezinnen, Jongeren
  • Partner

Voedsel en Landbouw – voedselvoorziening, catering en restaurant

Live Now Foundation werkt aan de ontwikkeling van een eigen catering service annex restaurant. Het oogmerk is om de keten van voedselvoorziening te verlengen: we voorzien in onze eigen kweek en teelt; we willen dit graag uitbreiden en gebruiken voor voedselbereiding.
Tinkong ligt aan de doorgaande weg van Accra naar provinciehoofdstuk Koforidua. Met ons grote eigen private mortuarium (gemiddeld gevuld met 250 lichamen) en de dynamiek van onze voetbalschool en het regionale voetbalteam komt er steeds meer dynamiek in Tinkong. Het Live Now Foundation-restaurant wordt ons volgende project.

Dit vraagt om veel voorbereiding, veel plannen die nog uitgekristalliseerd moeten worden: hoe gaan we het doen? Wat gaan we precies doen? Wat voor middelen hebben we nodig? Welke mensen zijn er nodig? Etcetera, etcetera.

Zowel ter plekke met hand- en spandiensten, alsook met onderzoek en beleidsontwikkeling moeten we de nodige stappen gaan maken. Hierbij kunnen we erg veel hebben aan stagiairs gericht op bedrijfsontwikkeling en vooral voedseldeskundigheid. Het gaat hierbij om alles: hoe vinden we onze klanten? Maar ook: wat komt er op het menu? En welke producten zijn er nodig?