Home » Nieuws » Nieuw: opdrachten en projecten bij Institute for Sustainable Energy (ISEES)

Nieuw: opdrachten en projecten bij Institute for Sustainable Energy (ISEES)

Sinds vorig jaar werkt Ontmoet Afrika ook samen met het ‘Institute for Sustainable Energy and Environmental Solutions’. Kortweg heet dit instituut voor ons ‘ISEES’, want het is wel een hele grote mond vol! Maar…. een prachtig instituut!
ISEES bevindt zich in Accra, maar is verbonden met onze partner KITA (Kumasi Institute for Tropical Agriculture). KITA wordt geleid door Samuel Owusu-Takyi, ISEES door zijn broer Lovans.

ISEES is een non-profit ontwikkelingsorganisatie die voorziet in professionele technische training, onderzoek, consultancy, community-ontwikkeling en technische ontwikkeling op het terrein van hernieuwbare energie (‘renewable energy’), efficiënter omgaan met energie, klimaatverandering, milieubehoud, management van natuurlijke hulpbronnen, water & sanitaire voorzieningen, gericht op verbetering van levensomstandigheden en leefomgeving van huishoudens, gemeenschappen, middenstand en ondernemersmogelijkheden in Ghana en Afrika.

ISEES is een geweldige toevoeging aan de mogelijkheden die Ontmoet Afrika biedt aan vrijwilligers en stagiairs. Een aanbod van onvergelijkbare projecten in een ongelooflijk leerzame omgeving, op een terrein dat zich bij uitstek leent voor expertise met een breed perspectief voor persoonlijke, maatschappelijke en economische ontwikkeling.
Het ziet er naar uit, dat het komend half jaar al enige vrijwilligers via Ontmoet Afrika bij ISEES aan het werk zullen zijn.

Klik direct door naar de opdrachten bij ISEES met deze link!

Bekijk onze uitdagende projecten

Onze visie is dat mensen die met een open blik naar Afrika gaan, echt in contact kunnen komen met de mensen. Daar leer je van, dat geeft inspiratie, en dat leidt tot betrokkenheid. Dat spreekt ons meer aan dan naar het buitenland te gaan met het idee de mensen daar te vertellen hoe het volgens ons moet. Met deze instelling is de kans, dat je vrijwilligerswerk of stage duurzaam is, het grootst.