Home » Nieuws » Thuisonderwijs geven in Ghana: Green Gold zoekt je!

Thuisonderwijs geven in Ghana: Green Gold zoekt je!

Ben jij avontuurlijk? Heb je reiservaring in Afrika of een ander ontwikkelingsland? Heb je een achtergrond in het onderwijs? Spreek je goed Engels en heb je zin in een nieuwe uitdaging? Dan zijn we op zoek naar jou!
Vanaf 1 september zijn we op zoek naar iemand die onze 2 lieve kinderen van 4 (groep 1) en 7 (groep 4) thuis onderwijs willen geven. Lara en Lucas spreken goed Engels en Nederlands en komen uit een gemengd Nederlands/Ghanees gezin. We vinden het daarom belangrijk dat ze zowel de Engelse als de Nederlandse taal goed leren. Tot nu toe zijn ze naar een internationale school gegaan, maar we willen als gezin weer samen kunnen zijn en daarom gaan we verhuizen. Wij wonen in een afgelegen dorpje in Ghana, waar we met ons bedrijf (www.greengoldghana.com) bezig zijn om restorative agriculture te introduceren in Ghana. Hiermee proberen wij een positieve bijdrage te leveren aan de leefomstandigheden van de allerarmsten en aan het verrijken van de natuur. Naast het bedrijf hebben we ook nog een aantal community projecten (www.dreamivill.com). Met dream village trainen we 20 lokale jongeren om zelf ondernemer te worden. Je bent vrij om in de middaguren ook aan dit project mee te werken.
* Periode: 1 september 2019- eind april 2020
* Ticket en verblijfskosten worden vergoed
* Voor meer informatie neem contact op met Femke Akkermans: femkeakkermans@hotmail.com.
* Delen van dit bericht wordt gewaardeerd!

Bekijk onze uitdagende projecten

Onze visie is dat mensen die met een open blik naar Afrika gaan, echt in contact kunnen komen met de mensen. Daar leer je van, dat geeft inspiratie, en dat leidt tot betrokkenheid. Dat spreekt ons meer aan dan naar het buitenland te gaan met het idee de mensen daar te vertellen hoe het volgens ons moet. Met deze instelling is de kans, dat je vrijwilligerswerk of stage duurzaam is, het grootst.