Home » Nieuws » Prachtige promotie voor Greenhouse Karimenga

Prachtige promotie voor Greenhouse Karimenga

Onlangs zijn Eline en Stephanie, studenten van de Fontys Hogeschool in Tilburg, voor hun stage in het kader van de minor ‘International Global Development Issues’ naar het noorden van Ghana geweest. Ze hebben onder meer een mooi filmpje gemaakt over Greenhouse Karimenga, één van Ontmoet Afrika’s dierbare partners. Greenhouse Karimenga

Je ziet in dit filmpje Ibrahim Salifu, de eigenaar en manager van de kleine eco-toerisme lodge, in traditionele leembouw opgetrokken, vertellen over zijn leven en werk in Karimenga. Niet alleen het Greenhouse komt aan bod, maar natuurlijk ook zijn prachtige ecologische tuinbouwprojecten.

Momenteel is Loes, ook via Ontmoet Afrika, aan het werk in Karimenga. Ze is samen met vrouwen uit het dorp bezig met het creëren van textielproducten, die aantrekkelijk zijn voor rondreizende toeristen.

Kijk hier naar het filmpje van Eline en Stephanie.

Bekijk onze uitdagende projecten

Onze visie is dat mensen die met een open blik naar Afrika gaan, echt in contact kunnen komen met de mensen. Daar leer je van, dat geeft inspiratie, en dat leidt tot betrokkenheid. Dat spreekt ons meer aan dan naar het buitenland te gaan met het idee de mensen daar te vertellen hoe het volgens ons moet. Met deze instelling is de kans, dat je vrijwilligerswerk of stage duurzaam is, het grootst.