Home » Nieuws » Onkruid wieden op het nieuwe voetbalveld door de kinderen in Tinkong

Onkruid wieden op het nieuwe voetbalveld door de kinderen in Tinkong

Het doel van elk van onze projecten is het bereiken van betrokkenheid en gemeenschappelijke participatie; dit is een van de kenmerken van het voetbalveldproject geweest, nog voordat het voltooid was. Sinds we het gras hebben geplant hebben we de gemeenschap twee keer laten komen om te helpen plukken, ongeveer 6 scholen zijn al gekomen om te helpen met het onkruid plukken. Vandaag, 23 juni, hadden we de vrijwilliger van Tinkong MA JHS om weer te komen helpen.
Om ongeveer 10 uur ’s ochtends verzamelde de hele school, inclusief de directeur, zich op het veld waar ze door Muntari werden verteld wat ze moesten doen.
Ze werkten ongeveer 2 uur aan het onkruid wieden terwijl enkele studenten met kruiwagens het geplukte onkruid naar de stortplaats bracht.
De kinderen kregen tot slot allemaal een ijsje en werden hartelijk bedankt voor hun hulp.

Bekijk onze uitdagende projecten

Onze visie is dat mensen die met een open blik naar Afrika gaan, echt in contact kunnen komen met de mensen. Daar leer je van, dat geeft inspiratie, en dat leidt tot betrokkenheid. Dat spreekt ons meer aan dan naar het buitenland te gaan met het idee de mensen daar te vertellen hoe het volgens ons moet. Met deze instelling is de kans, dat je vrijwilligerswerk of stage duurzaam is, het grootst.