Home » Nieuws » Nieuwsflits Ontmoet Afrika Oktober 2018 is uit!

Nieuwsflits Ontmoet Afrika Oktober 2018 is uit!

We hebben weer een nieuwsflits gemaakt! Lees in onze nieuwsflits over de speeltuin bij de grote school in Busua, die is gerealiseerd door de acties van Sarah Pols, die hier vorig jaar een tijd aan het werk was. Je kunt ook een filmpje van de opening van de speeltuin zien.

Daarnaast kun je lezen over een interessante projectreis, die Ontmoet Afrika mogelijk heeft gemaakt, naar de grote moringa-plantage Green Gold in het noorden van de Volta-regio en schrijven Simon en Renata over hun onderzoeksproject: welke impact heeft internationaal vrijwilligerswerk op de lokale omgeving? Simon is bezig met zijn promotie-onderzoek.

Nieuwsflits Ontmoet Afrika Oktober 2018

 

Bekijk onze uitdagende projecten

Onze visie is dat mensen die met een open blik naar Afrika gaan, echt in contact kunnen komen met de mensen. Daar leer je van, dat geeft inspiratie, en dat leidt tot betrokkenheid. Dat spreekt ons meer aan dan naar het buitenland te gaan met het idee de mensen daar te vertellen hoe het volgens ons moet. Met deze instelling is de kans, dat je vrijwilligerswerk of stage duurzaam is, het grootst.