Home » Nieuws » Nieuwsbrief September 2022 – ontwikkelingen Live Now Foundation

Nieuwsbrief September 2022 - ontwikkelingen Live Now Foundation

In Tinkong, in het zuiden van Ghana, waar Ontmoet Afrika en Live Now Foundation in nauwe samenwerking aan een geweldig ‘community development project’ werken, is de afgelopen zomer weer heel veel gebeurd. Het nieuwe voetbalveld is bijna klaar. De regionale voetbalcompetitie is in augustus gestart.

Namens Ontmoet Afrika zijn er vrijwilligers en stagiairs enthousiast met hun projecten aan de slag gegaan. Zo heeft Harold (architect) uitgezocht, welke mogelijkheden er zijn voor sociale woningbouw en is Pleun onderzoek gaan doen in het dorp naar de perceptie van de Live Now-programma’s bij de lokale bevolking.

In oktober gaat ’t druk worden: het nieuwe voetbalveld wordt geopend en gedurende het laatste kwartaal van het jaar zijn er meer vrijwilligers en stagiairs. Bovendien kijken we uit naar de voortgang bij de voorbereidingen voor het starten met het ‘day care center’ voor kinderen met een beperking.

Lees de gehele nieuwsbrief, op 14 september verstuurd naar 400 ‘subscribers’.

 

 

Bekijk onze uitdagende projecten

Onze visie is dat mensen die met een open blik naar Afrika gaan, echt in contact kunnen komen met de mensen. Daar leer je van, dat geeft inspiratie, en dat leidt tot betrokkenheid. Dat spreekt ons meer aan dan naar het buitenland te gaan met het idee de mensen daar te vertellen hoe het volgens ons moet. Met deze instelling is de kans, dat je vrijwilligerswerk of stage duurzaam is, het grootst.