Home » Nieuws » Nieuwsbrief Ontmoet Afrika – Oktober 2023

Nieuwsbrief Ontmoet Afrika - Oktober 2023

Afgelopen maand was ik weer drie weken in Tinkong. Er is weer veel om over te vertellen. Niet eerder is er zóveel aangepakt op ‘community development’ als in het afgelopen jaar. Met name de aanwezigheid van Pleun, die in februari arriveerde en begin november, na ruim 9 maanden, weer vertrekt, heeft een geweldige boost gegeven aan nieuwe project- en programma-ontwikkeling. In deze nieuwsbrief licht ik ze uit. Het belangrijkste doel van de bijdrage van Pleun, ons programma dichter naar de bevolking brengen in Tinkong, is ruim geslaagd. We zijn daar Pleun erg dankbaar voor.
Daarnaast in deze nieuwsbrief wat sfeerverslagen uit de dynamische wereld van Live Now Foundation in Tinkong en de bemoeienis van vrijwilligers en stagiairs uit Nederland.

Bekijk onze uitdagende projecten

Onze visie is dat mensen die met een open blik naar Afrika gaan, echt in contact kunnen komen met de mensen. Daar leer je van, dat geeft inspiratie, en dat leidt tot betrokkenheid. Dat spreekt ons meer aan dan naar het buitenland te gaan met het idee de mensen daar te vertellen hoe het volgens ons moet. Met deze instelling is de kans, dat je vrijwilligerswerk of stage duurzaam is, het grootst.