Home » Nieuws » Nieuwsbrief december 2022 – ontwikkelingen bij Live Now Foundation

Nieuwsbrief december 2022 - ontwikkelingen bij Live Now Foundation

Er is weer veel gebeurd in Tinkong, de afgelopen maanden. Vooral oktober was een hele drukke maand. We openden zowel het splinternieuwe voetbalveld, in het centrum van het dorp, met veel ceremonieel, alsook ons eigen day care center voor de gehandicapte kinderen in Tinkong.

We hebben ook nog een paar bijzondere bijeenkomsten georganiseerd: een workshop, waarin we de vrouwen in Tinkong ‘cooking bags’ demonstreerden, en een quizwedstrijd, waar drie scholen het tegen elkaar opnamen.

En dan zijn er ook nog de ontwikkeling rondom onze eigen school. Lees er meer over in deze nieuwsbrief. Veel leesplezier!

Lees de gehele nieuwsbrief, op 14 december verstuurd naar 400 ‘subscribers’.

Bekijk onze uitdagende projecten

Onze visie is dat mensen die met een open blik naar Afrika gaan, echt in contact kunnen komen met de mensen. Daar leer je van, dat geeft inspiratie, en dat leidt tot betrokkenheid. Dat spreekt ons meer aan dan naar het buitenland te gaan met het idee de mensen daar te vertellen hoe het volgens ons moet. Met deze instelling is de kans, dat je vrijwilligerswerk of stage duurzaam is, het grootst.