Home » Nieuws » De 1000ste vrijwilliger!

De 1000ste vrijwilliger!

Een bijzonder moment. Ontmoet Afrika bestaat sinds 2004. Onlangs heeft zich de 1000ste vrijwilliger bij ons aangemeld, HOERA!

De 1000ste vrijwilliger is Lore. Tijdens de extra voorbereidingstraining van eind januari heeft zij van Ontmoet Afrika een certificaat en klein cadeautje gekregen. We gaven haar de keuze tussen de Bradt Guide van Ghana of een paar surflessen in Busua; Lore heeft voor die laatste gekozen.

Lore is naar het kleine kustplaatsje Busua in zuid-Ghana vertr

‘Actiefoto’ 😉 : Lore krijgt een certificaat van Nikki van Ontmoet Afrika

okken, om daar een vrouwengroep te helpen met ondernemersvaardigheden en het opzetten van een lokaal spaarsysteem. Lore schreef ons al dat ze Busua een prachtige plek vindt en het erg naar haar zin heeft.

We wensen Lore veel plezier in Busua en hopen dat wij na haar nog heel veel andere stagiaires en vrijwilligers een bijzondere ervaring in Ghana of Malawi kunnen geven!

Bekijk onze uitdagende projecten

Onze visie is dat mensen die met een open blik naar Afrika gaan, echt in contact kunnen komen met de mensen. Daar leer je van, dat geeft inspiratie, en dat leidt tot betrokkenheid. Dat spreekt ons meer aan dan naar het buitenland te gaan met het idee de mensen daar te vertellen hoe het volgens ons moet. Met deze instelling is de kans, dat je vrijwilligerswerk of stage duurzaam is, het grootst.