Home » Nieuws » Thirza’s afscheidsfeestje voor de kinderen in ons Day Care – programma in Tinkong

Thirza's afscheidsfeestje voor de kinderen in ons Day Care - programma in Tinkong

Thirza heeft haar stage bij Live Now Foundation in Tinkong afgerond. Ze heeft onder meer de afgelopen maanden samen met lokaal staflid Stella driemaal per week de kinderen in ons kleine programma voor gehandicapte kinderen in het dorp bezocht.

De kinderen en hun verzorgers kwamen bijeen in één van de schoolklassen van de Live Now-school. Ze kregen drinken, taart en ook had Thirza voor alle kinderen een cadeautje.

Dit filmpje geeft een goede indruk van het hartverwarmende kleine (kerst)feestje, dat Thirza heeft georganiseerd. Live Now Foundation en Ontmoet Afrika zijn Thirza dankbaar voor haar bijdrage in Tinkong.

Bekijk onze uitdagende projecten

Onze visie is dat mensen die met een open blik naar Afrika gaan, echt in contact kunnen komen met de mensen. Daar leer je van, dat geeft inspiratie, en dat leidt tot betrokkenheid. Dat spreekt ons meer aan dan naar het buitenland te gaan met het idee de mensen daar te vertellen hoe het volgens ons moet. Met deze instelling is de kans, dat je vrijwilligerswerk of stage duurzaam is, het grootst.