Home » Nieuws » Summer School in Tinkong met de familie van Ginkel

Summer School in Tinkong met de familie van Ginkel

De familie van Ginkel is twee weken geleden gearriveerd in Tinkong. Jeroen en Angelique hebben hun drie kinderen meegenomen vanuit Wilsum, bij Zwolle, naar Tinkong. Daimy is 11, Esmée is 9 en hun broertje Kyan is 4. Ze blijven drie maanden. Ze gaan zich vooral inzetten voor de kinderen op de scholen in Tinkong. Voor GoGhana zijn ze de eerste vrijwilligers, die zich met de scholen gaan bezighouden. Er valt dus heel veel te ontwikkelen.

Ze zijn gearriveerd in Tinkong tijdens de zomerschoolvakantie. Juist daarom is eerst ingezet op het opzetten van een Summer School. De kinderen van Tinkong gaan niet ‘op vakantie’; ze zijn wel in het dorp. Heel leuk dus juist om activiteiten met en voor ze te organiseren.

Jeroen en Angelique schrijven over hun belevenissen in Tinkong op hun eigen weblog: ‘De familie van Ginkel in Ghana‘.

Bekijk onze uitdagende projecten

Onze visie is dat mensen die met een open blik naar Afrika gaan, echt in contact kunnen komen met de mensen. Daar leer je van, dat geeft inspiratie, en dat leidt tot betrokkenheid. Dat spreekt ons meer aan dan naar het buitenland te gaan met het idee de mensen daar te vertellen hoe het volgens ons moet. Met deze instelling is de kans, dat je vrijwilligerswerk of stage duurzaam is, het grootst.