Home » Nieuws » Nieuwsbrief Ontmoet Afrika – juni 2024

Nieuwsbrief Ontmoet Afrika - juni 2024

Er is weer veel gebeurd bij Live Now Foundation 
Veel te lang geleden, dat ik een Ontmoet Afrika-nieuwsbrief maakte – oktober 2023! Alsof er niet zoveel te melden is… niets is minder waar!
Tussen oktober 2023 en nu, begin juni heel veel betrokkenheid van vrijwilligers en stagiairs in Tinkong, bij Live Now Foundation: Nick, Mees, Laurien, Levi, Ina, Bo, Esther, Deirdre, Jenna, Meggie, Guido, Ilse, Jill, Rafael, Sanne, Roel, Marijke, Floor, Nina, Sarah…, allemaal deden ze een impactvolle ervaring op in Ghana. In deze nieuwsbrief breng ik de highlights voor het voetlicht, enerzijds over de projecten, nieuw en in hun ontwikkeling en daarnaast ook juist voorzover ze op initiatief en/of met betrokkenheid van de vrijwilligers en stagiairs tot stand zijn gekomen. Lees de gehele nieuwsbrief!!

Bekijk onze uitdagende projecten

Onze visie is dat mensen die met een open blik naar Afrika gaan, echt in contact kunnen komen met de mensen. Daar leer je van, dat geeft inspiratie, en dat leidt tot betrokkenheid. Dat spreekt ons meer aan dan naar het buitenland te gaan met het idee de mensen daar te vertellen hoe het volgens ons moet. Met deze instelling is de kans, dat je vrijwilligerswerk of stage duurzaam is, het grootst.