Home » Nieuws » Nieuwe schoenen voor Desmond en zijn vriendjes

Nieuwe schoenen voor Desmond en zijn vriendjes

Soms gebeurt het dat vroegere vrijwilligers lang een band houden met vrienden die ze in Tinkong hebben gemaakt. In 2016 was Janice een maand in Tinkong en ze bracht veel tijd door op een basisschool, waar ze spelletjes deed met kinderen en wat kinderen extra aandacht gaf.
Sinds die tijd ondersteunt Janice één van de jongetjes, Desmond genaamd, en zijn familie. Ze stuurt regelmatig wat op naar Tinkong.

Enige weken geleden kwam er weer eens een zending uit Nederland. Janice had beddengoed, kleding en vooral de nodige schoenen opgestuurd. Ook veel vriendjes van Desmond kregen nieuwe schoenen. De kinderen vonden ’t geweldig en zijn megablij dat Janice nog steeds soms tot ondersteuning is.

(15 september 2021)

Bekijk onze uitdagende projecten

Onze visie is dat mensen die met een open blik naar Afrika gaan, echt in contact kunnen komen met de mensen. Daar leer je van, dat geeft inspiratie, en dat leidt tot betrokkenheid. Dat spreekt ons meer aan dan naar het buitenland te gaan met het idee de mensen daar te vertellen hoe het volgens ons moet. Met deze instelling is de kans, dat je vrijwilligerswerk of stage duurzaam is, het grootst.