Home » Nieuws » Vereniging Volunteer Correct organiseert Buitenlandbeurs op 7 maart

Vereniging Volunteer Correct organiseert Buitenlandbeurs op 7 maart

Buitenlandbeurs Vereniging Volunteer Correct

Kom alles te weten over verantwoord vrijwilligerswerk in het buitenland
Heb jij plannen voor een tussenjaar? Droom je van een bijzondere reis waarbij je ook in het buitenland werkt? Wil je graag internationaal vrijwilligerswerk doen of stage lopen buiten Nederland? Ben je opzoek naar een buitenlandervaring met positieve impact? Kom dan naar dé Buitenlandbeurs op 7 maart 2020 in Utrecht!
Die zaterdag kun je echt al je vragen aan ons stellen. Wij beantwoorden ze graag en denken met je mee over mogelijke bestemmingen en projecten.

Ontmoet Afrika staat aan de basis van de eind 2018 opgerichte Nederlandse branchevereniging voor verantwoord, duurzaam, internationaal vrijwilligerswerk: Volunteer Correct. Samen met de 14 andere leden van de vereniging presenteren wij ons natuurlijk ook op deze Buitenlandbeurs.

Voor iedereen die goed internationaal vrijwilligerswerk een warm hart toedraagt, en vooral voor de mensen die erover denken een vrijwilligerswerkervaring op te gaan doen: hartelijke welkom op de Buitenlandbeurs. Je komt je aanmelden op de website van Vereniging Volunteer Correct.

 

Bekijk onze uitdagende projecten

Onze visie is dat mensen die met een open blik naar Afrika gaan, echt in contact kunnen komen met de mensen. Daar leer je van, dat geeft inspiratie, en dat leidt tot betrokkenheid. Dat spreekt ons meer aan dan naar het buitenland te gaan met het idee de mensen daar te vertellen hoe het volgens ons moet. Met deze instelling is de kans, dat je vrijwilligerswerk of stage duurzaam is, het grootst.