Home » Nieuws » Een nieuwe promo-clip voor Ontmoet Afrika-partner ‘Learn for Life’

Een nieuwe promo-clip voor Ontmoet Afrika-partner 'Learn for Life'

Deze zomer heeft Liesbet Zikkenheimer, die eerder als vrijwilliger films maakte voor Ontmoet Afrika, een prachtige introductie-filmclip gemaakt voor een nieuwe partner van ons: de NGO genaamd “Learn for Life”. Learn for Life is gesitueerd nabij Lake Bosomtwe, een bijzonder kratermeer dichtbij Kumasi, Midden-Ghana.

Liesbet heeft een week gelogeerd bij Augustine Antwi-Boasiako, de oprichter van Learn for Life. De organisatie zet zich onder meer in voor verbetering van de onderwijsmogelijkheden voor kinderen uit arme gezinnen.
Op dit moment is Leonie Lucas als vrijwilliger via Ontmoet Afrika aan het werk bij Learn for Life. Ze is onze eerste vrijwilliger daar.
Bekijk de clip hier:

Bekijk onze uitdagende projecten

Onze visie is dat mensen die met een open blik naar Afrika gaan, echt in contact kunnen komen met de mensen. Daar leer je van, dat geeft inspiratie, en dat leidt tot betrokkenheid. Dat spreekt ons meer aan dan naar het buitenland te gaan met het idee de mensen daar te vertellen hoe het volgens ons moet. Met deze instelling is de kans, dat je vrijwilligerswerk of stage duurzaam is, het grootst.