Informatie over Ghana en Malawi

Informatie vrijwilligerswerk buitenland; bij Ontmoet Afrika krijg je een uitgebreide voorbereiding voordat je naar Afrika vertrekt zodat je bekend raakt met de lokale gewoonten, normen en waarden.Als je je aanmeldt voor vrijwilligerswerk in het buitenland via Ontmoet Afrika, krijg je een uitgebreid informatieboekje over de cultuur en gebruiken van Ghana, Kameroen en Malawi. Als voorproefje kun je op de website vast wat informatie lezen over verschillende streken in Afrika waar je als vrijwilliger of student terecht kan komen. Het informatieboekje is ook los te bestellen, zie contact.

Informatie over Noord-Ghana, het gebied waar veel vrijwilligerswerkprojecten zijn en je als gast onze duurzaam toerismeprojecten kunt bezoeken, kun je vinden op de pagina Ghana. Je kunt ook de website van het Ghana Verkeersbureau bezoeken.

Informatie over Noord-Malawi, waar 2 van onze partners gevestigd zijn, kun je vinden op de pagina Malawi.

Op de pagina Inburgeringscursus kun je alvast wat meer lezen over omgangsvormen die gebruikelijk zijn in zowel Ghana als Malawi. Zo kun je met een goede start aan je periode van vrijwilligerswerk in het buitenland beginnen!